Gelecek Partisi adaylarının CHP'den seçilme ihtimali nedir?

CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partisi adaylarının seçilme ihtimali ve 2018 seçimlerindeki CHP vekil sayıları gündem oldu. Gelecek Partisi'nden isimler 'garanti' yerlerden aday gösterildi.

DUVAR - Millet İttifakı’nda Meclis seçimleri için beş siyasi parti ortak listede anlaştı. Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti seçimlere CHP listelerinden girdi. 

CHP, ortak listede yarışacak milletvekillerini açıkladı. Listelerin açıklanmasıyla birlikte 'garanti' bölgeler ve sıralar siyasi arenada tartışma konusu oldu.

BBC Türkçe'nin haberine göre CHP listelerinden seçime giren Gelecek Partisi adaylarının seçilme ihtimali ve 2018 seçimlerindeki CHP vekil sayıları şu şekilde: 

Haberin Devamı
Dünyanın en iyi ekmekleri seçildi: Şampiyon Türkiye'den 4 yılda tablo değişti: En çok taraftarı olan takım... Cumartesi Anneleri'nin 1000'inci haftasından fotoğraflar Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır? Cumartesi Anneleri 1000 haftadır direniyor, şarkılar onları anlatıyor