ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın teyzesinden uyuşturucu iddiası

ABD'de hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın teyzesi K.C, yeğeninin sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve darbedilip aç bırakıldığını öne sürdü.

DUVAR - 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), 3 Nisan’da ABD’de fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılan Taktaş’ın cansız bedeni, 20 Nisan’da hava yoluyla getirildiği Adana’daki Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının ölümüne sebep olduğunu iddia ederek avukatları aracılığıyla Türkiyeli ABD vatandaşı sevgilisi A.C.F’den şikayetçi oldu.

Haberin Devamı
Dünyanın en iyi ekmekleri seçildi: Şampiyon Türkiye'den 4 yılda tablo değişti: En çok taraftarı olan takım... Cumartesi Anneleri'nin 1000'inci haftasından fotoğraflar Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır? Sıcaklıklar etkiledi: Baraj doluluk oranlarında düşüş başladı