AMC Stüdyosu, yeni Breaking Bad dizileri yapmak istiyor

AMC Stüdyosu, "Better Call Saul" dizisinin final yapmasının ardından yeni Breaking Bad dizileri geliştirmek istediğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AMC Studios eğlence bölümü başkanı Dan McDermott, "Breaking Bad" evreninde anlatılacak daha çok hikâye olduğunu söyledi. Şu anda animasyon dizisi dışında yapım aşamasında olan herhangi bir proje olmadığını belirten McDermott, Vince Gilligan veya "Better Call Saul"un yapımcısı Peter Gould’un onlara bir fikirle yaklaşması durumunda stüdyonun daha fazla içerik üretmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Variety’ye konuşan Dan McDermott, "Better Call Saul" sona erdikten sonra "Breaking Bad" evreninin gelecek planlarını anlattı. McDermott, "Şunu söyleyebilirim ki, Vince ve Peter’ı bu evrene devam etmeleri için cesaretlendirecek bir şey yapabilseydim yapardım… Sanırım onlara sormanız gerekir ama kapımız her zaman açık. Bir gün Vince, Peter ya da Sony’deki herhangi bir arkadaşımızın arayıp ‘Hey, sanırım bu evrende başka bir dizimiz var,’ demeleri için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Henüz gelecek dizi planları hakkında herhangi bir detay bilgisi verilmedi. "Better Call Saul"un Bryan Cranston ve Aaron Paul’lu final bölümü 15 Ağustos 2022’de yayınlanacak.