Altılı Masa'nın son fotoğrafı geleceği 'gösterdi'

Altılı Masa'nın son toplantısından geçen ilk fotoğrafların birinde Meral Akşener'in gözükmemesi sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. O fotoğrafın üzerinden bir gün geçmeden Akşener masadan kalktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın dün yapılan son toplantısından ilk servis edilen fotoğrafta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kadraja giremediği için gözükmedi. İktidara yakın medyada ve sosyal medyada iktidar yanlısı isimler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan Akşener'e yönelik bu fotoğrafın bilerek servis edildiğini ima eden paylaşımlar yaptı. 

Daha sonra servis edilen fotoğraflar, masada Akşener'in yer aldığını ve Demokrat Parti Gültekin Uysal'ın açısı nedeniyle önünün kapandığını ortaya koydu. Altılı Masa'da sadece 5 liderin gözüktüğü fotoğraf, aradan 24 saat geçmeden gerçek oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan Meral Akşener bugün yaptığı sert konuşmayla Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş dışında bir isme onay vermeyeceklerini belirterek Altılı Masa'yı terk etti. (HABER MERKEZİ)