Al Pacino: Yönetmen Francis Ford Coppola, 'The Godfather' setinde bir 'bebek' gibi ağlıyordu

The New York Times'a konuşan Al Pacino, yapımcılarla mücadele eden yönetmen Francis Ford Coppola'nın "The Godfather" setinde bir 'bebek' gibi ağladığını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Al Pacino, The Godfather'ın 50. yıl dönümü kutlamaları kapsamında The New York Times'a bir röportaj verdi. Oyuncu, yönetmen Francis Ford Coppola ile Paramount Pictures yöneticilerinin mücadele ettiklerini hatırlatarak, sette Coppola'yı en savunmasız durumda gördüğü bir anı anlattı. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Al Pacino'nun anlattıklarına göre, Coppola ve Paramount arasındaki gerilim, stüdyonun filmde yer alan ikonik bir sahnenin çekimlerini kısa kestikten sonra yönetmenin sette "ağlamasına" neden oldu. Pacino, "Marlon'u yere indirdikleri zamanki cenaze sahnesini hatırlıyor musunuz? Akşam bitmişti, güneş batıyordu. Yani, doğal olarak mutluydum çünkü eve gidip bir şeyler içecektim. Karavanıma gidiyor ve bugün oldukça iyiydim diyordum. İşim yoktu, yükümlülüğüm yoktu, bu iyiydi. Mesaisiz her gün güzel bir gündür. Bu yüzden kampıma geri dönüyordum. Orada, bir mezar taşının üzerinde oturan ve bir 'bebek' gibi ağlayan Francis Ford Coppola vardı. Çok ağlıyordu" ifadelerini kullandı.

'DEVAM ETMEM BİR ÖMÜR ALDI'

Pacino sözlerine, "Onun yanına gittim ve 'Francis, sorun ne? Ne oldu?' dedim, 'Bana bir şans daha vermeyecekler' dedi. Yani, başka bir kurguyu çekmesine izin vermeyeceklerdi. 'Sanırım burada iyi bir filmdeyim' diye düşündüm çünkü Coppola'nın böyle bir tutkusu vardı ve oradaydı” diye devam etti.

Bu olaydan sonra filmin bir klasik haline gelebileceğini fark ettiğini söyleyen Al Pacino, "The Godfather"ın çıkışından 50 yıl sonra “The Godfather” için devam eden coşku hakkında “Bundan derin bir onur duyuyorum. İçinde bulunduğum için çok şanslı olduğum bir çalışma ama kabul edip devam etmem bir ömür aldı. Superman'i oynamak gibi bir şey değildi" şeklinde konuştu.