Al Pacino gençliğini canlandırmasını istediği oyuncuyu seçti: Timothée Chalamet

Al Pacino, olası bir "Heat" devam filminde dedektif Vincent Hanna rolünün gençliğini Timothee Chalamet'nin canlandırmasını istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Al Pacino ve Robert De Niro, "Heat" filminin 25. yılına özel bir gösterimi için geçtiğimiz günlerde Tribeca Film Festivali’nde düzenlenen bir panelde tekrar buluştu. Panelde "Heat"in devam filmi ve iki oyuncunun devam filminde kadroda görmek isteyeceği oyuncular konuşuldu.

IndieWire'ın aktardığı habere göre, festivalde konuşan Al Pacino, olası bir devam filminde dedektif Vincent Hanna rolünün gençliğini Timothee Chalamet'nin canlandırmasını istediğini söyledi. Pacino Chalamet için ayrıca, "O muhteşem bir oyuncu" dedi. 

Filmin Oscar adayı yönetmeni Michael Mann, yazar Meg Gardiner ile birlikte, filmin devamı niteliğindeki 'Heat 2: A Novel' romanını kaleme aldı. Kitap, "Heat"te anlatılan olayların hemen sonrasında geçiyor. Romanın sinemaya uyarlanması yönünde bir çalışma henüz yok.

Al Pacino "Heat"te, dedektif Vincent Hanna karakterini, Robert De Niro ise içerisinde bulunduğu her türlü suçtan arkasında kesin deliller bırakmadan sıyrılmayı başaran Neil McCauley'i canlandırmıştı.