Aktör Lance Reddick’in ölüm nedeni belli oldu

Aktör Lance Reddick'in ölüm nedeninin iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik koroner arter hastalığı olduğu belirtildi. Reddick'in ailesi ölüm belgesindeki bulgulara itiraz etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- "Fringe","The Wire" ve "John Wick" gibi yapımlarla tanınan ve mart ayında evinde ölü bulunan aktör Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu. Reddick'in ölüm belgesinde iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik koroner arter hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtildi.

NTV'nin haberine göre Reddick'in avukatı James Hornstein, ölüm belgesindeki bulgulara itiraz etti. Reddick'in ailesi adına konuşan avukatı, otopsiden çıkan sonuçların mantıklı gelmediğini çünkü Reddick'in "fiziksel bakımdan tanıdığı en formda kişi" olduğunu söyledi.

Reddick'in evde her gün egzersiz yaptığını ve sıkı bir beslenme düzeni uyguladığını belirten avukat, iş için uzakta olduğu zamanlarda sözleşme gereklilikleri kapsamında spor salonu olanaklarından yararlanmayı talep ettiğini ekledi. Hornstein, "Ölüm belgesinde yer alan bilgiler Reddick'in yaşam tarzıyla ve aile tarafından bilinen gerçeklerle tamamen tutarsız. Stephanie Reddick de ölüm belgesi bilgileri doğrulamadı" dedi.