Akşener'in mikrofonu bozuldu, 'kedi'ye gönderme yaptı

İYİ Parti lideri Meral Akşener Ordu'da konuşunken mikrofonu arıza yapınca "Kedi de yok burada ama ne oldu?" diyerek 2014 yerel seçimlerindeki elektrik kesintilerine gönderme yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esnaf ziyaretlerinde bulunduğu Ordu'da konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener  bir ara mikrofonu çalışmayınca "Kedi de yok burada ama ne oldu?" diyerek dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yerel seçimlerin yapıldığı 30 Mart 2014'te yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili açıklamasına gönderme yaptı. Akşener'in göndermesine çevredekiler güldü. 

Akşener konuşmasının devamında "Yapmak istediğim şu el ele vereceğiz ve sizi velinimet haline getireceğiz ama arkadaş abiler çok kızıyor. 'Otur evinde torun bak' diyor. Bakmıyorum kardeşim. Benim 6 yaşında erkek bir torunum var. Abileri ekranda görünce 'Değiştirin korktum' diyor. O yüzden bu ülkeyi beraber düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.

Taner Yıldız, oyların sayımı sırasında bazı bölgelerde yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştı: "Arkadaşlar bir espri gibi kabul etmeyin lütfen; bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı. Yaklaşık 4 metreden atlayan bir kedi bunu yapabiliyor. Komple bunların kafesleri yapılıyor. Bu geçen ay da olmuştu." (HABER MERKEZİ-ANKA)