Akşener'den 'neden seçime ayrı giriyorsunuz' diyen seçmene yanıt: Hadi be!

İYİ Parti lideri Meral Akşener seçime ayrı girmelerini eleştiren seçmenle tartıştı, “Vermeyin bize kardeşim, hadi be” ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçim çalışmaları Ankara Mamak’ta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime ayrı girmelerini eleştiren seçmenle tartıştı. Seçmene “Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim" diyen Akşener bir de “Hadi be!” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Mamak ilçesi belediye başkanı adayı Hüseyin Bayındır ile birlikte esnaf ziyaretinde yerel seçim çalışmaları kapsamında bulundu. Akşener, ilçede Çarşı İçi Caddesi'nde çarşı esnafıyla sohbet etti. Ziyaret sırasında bir seçmen Akşener'e, "Siz CHP'de neden Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu desteklemiyorsunuz? Kazanamayacak kişilerle ortaya çıkılıyor" diye sordu.

Akşener bunun üzerine "Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de" karşılığını verdi.

Seçmen üzerindeki yırtık montu gösterip "Biz halk olarak çok perişanız. Sana üstümü başımı göstereyim. Bölük bölük bölmeyin. Milletvekilliğinde aldınız da niye şimdi belediye başkanlıklarında ayrılıyorsunuz” diye yakındı.

ANKA'nın haberine göre Akşener ise seçmenin sözlerine karşılık olarak, "Biz seçtirdik zamanında kardeşim. Bugün de tek başımıza bir girelim, görelim. Hangi milletvekilini aldık biz? Biz milletvekilliği seçimlerine ayrı girdik. Siz istediniz, biz de gereğini yaptık. Ayrı giriyoruz seçime kardeşim. Desteklemeyin sizde. Benim yüzümden mi perişan oluyorsun? Bu eskiliğin sebebi ben miyim? (kadının üzerindeki kıyafeti göstererek) Mansur Bey’i seçtik, neden bunu düzeltmedi o zaman? Cumhurbaşkanlığı’na niye seçtirmediniz? Biz bir parti kurduk. Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin şerrinden... Aileme emanet ettim. Sizin için mi parti kurduk biz? Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin bize kardeşim oy. Gidin CHP’yi destekleyin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz. Hadi be” karşılığını verdi.

(HABER MERKEZİ)