Akşener’den Erdoğan’a: Yanımdakiler fevkalade sağlam, ya senin yanındakiler?

İYİ Parti lideri Akşener Erdoğan’ın, “Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” sözlerine yanıt verdi, “Yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA- Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta İYİ Parti’ye çağrıda bulunarak, "Temenni ederim ki konumunu gözden geçirir" dedi. Bu sözlere saatler içerisinde yanıt veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Milletimizin geleceğinin heba edildiği ortaya sürüldüğü kumar masasında, hiç olmadık bundan sonra da olmayız” ifadelerini kullandı.

Akşener’in bu ifadeleri Katar dönüşü gazeteciler tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hatırlatıldı. Akşener’in sözlerine tepki gösteren Erdoğan, “Cumhur İttifakı’nın attığı bu adımı nasıl bir kumar oyunuyla özdeş hale getirmek istersin? Bu olacak iş mi? Onun için Sayın Akşener’in kendisini ve yanındakileri bir gözden geçirmesinde fayda var” dedi.

'YA SENİN YANINDAKİLER...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine Akşener yanıtını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi. Parti kurmaylarıyla bir masanın etrafında fotoğrafını paylaşan Akşener, “Sayın Erdoğan tavsiyeni dikkate aldım, yanımdakilere şöyle bir baktım… Gördüğün gibi yanımdakiler fevkalade sağlam, liyakat tavan. Ya senin yanındakiler nasıl" dedi. (DUVAR)