Akşener: 'İki taraf da bizden nefret ediyor'

Akşener, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak eski CHP'li Özer Kayalı'yı açıkladı. Akşener, "Benim ya da ailemin ne Avrupa'da ne Amerika'da şirketi yok. Beni kim tehdit edebilir" dedi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın Teşkilat Buluşması'na katıldı.

Yaptığı konuşmada "İki taraf da bizden nefret ediyor" diyen Akşener, "Birinden birinin cici dediği bir durum yok. İki taraf da gıcık olmuş durumda. Peki biz ne yapmak istiyoruz? Biz sizin sesinizi duyurmak istiyoruz" diye konuştu. 

'BENİ KİM TEHDİT EDEBİLİR'

Meral Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ailemden birinci dereceden yakınım olan herhangi bir şahsın, herhangi bir belediyeyle iş ya da para ilişkisini ispat eden olur ise politikayı bırakırım, Türkiye'yi terk ederim. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarıyla, onların belediyeleri, onların bakanlarıyla da ailemin herhangi bir ferdiyle ilgili olarak herhangi bir iş, güç, para ahbaplığım var ise ortaya koysunlar bakalım. Benim ailemden hiçbir kişinin ne Ankara Anlaşması'yla ne bir başka anlaşmayla ne Avrupa'da ne Amerika'da da şirketi yok. Benim yok, beni kim tehdit edebilir? Hadi oradan ulan derim ben. Bunu diyebilen var mı? Oğlunun, kızının, gelinin, yeğeninin, damadının Almanya'da, Amerika'da, Londra'da, Paris'te, Lyon'da herhangi bir şirket ortaklığı yoktur. Siyaset yaparken çoluğuna çocuğuna yurt dışında şirket kuranlara soracaksınız. Niçin şirket kurdun kardeşim, sebebi ne? Ama dünyanın en dürüst siyasetçisi dümenini çevirip çocuğunun üstün siyaset yaptığı andan itibaren yurt dışında şirket açar, oralara para gönderirsen sen hırsızsın demektir" dedi.

Akşener, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den ayrılan eski Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın adaylığını ilan etti.

 

 

(HABER MERKEZİ)