AK Partili Özhaseki'den CHP'li Arık'a ikinci tazminat davası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’a kendisi hakkındaki açıklamaları nedeniyle ikinci kez tazminat davası açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, kendisi için "Sen trollüğü bırak da gerçekleri açıkla. Sen önce 15 trilyona yaptırdığını söylediğin ama Sayıştay'ın 2018 yılından beri bulamadığı köprüyü anlat. Bu dünyada yaptıklarının hesabını veremezsin bari ahiretini kurtar" diyen CHP'li Çetin Arık'a ikinci kez tazminat davası açtı.

Mehmet Özhaseki'nin avukatı Mehmet Savruk, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Kayseri Milletvekili Arık'ın 20 Ağustos 2022'deki basın toplantısında, müvekkili Özhaseki'yi, 'FETÖ' ile irtibatlandırmaya çalıştığını öne sürdü.

Özhaeki'ye itibar suikastı yapıldığını savunan Savruk, "Açıktır ki, basında yer alan Çetin Arık’ın üretilmiş iftira ve yalanları; müvekkilimin kişisel haklarına tecavüz nitelikli, onur, şeref ve saygınlığına yönelik olup açık bir hakaret ve itibar suikastıdır. Bugün görüyoruz ki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, gerçek dışı olay ve isnatları gerçekmiş gibi ortaya atmış, iftira ve yalan dolu bir ruh haliyle algı yaratma gayretine ve gafletine düşmüştür. Bu nedenle Çetin Arık hakkında Kayseri 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ikinci kez tazminat davası ikame etmek zaruriyeti hasıl olmuştur" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)