AK Partili Gebze Belediyesi'nde imar gerginliği: Başkan yuhalandı

Gebze'de halk meclisi toplantısında mahalle halkı, imar ve tapu konusunda Başkan Zinnur Büyükgöz’den bilgi isteyince gerginlik yaşandı.

Fotoğraf: T24
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleri ile yaptığı halk meclisi toplantısında arbede çıktı. Sivil polis memurunun bir kişiyi darbetmesi nedeniyle çıkan kavganın ardından Başkan Büyükgöz’i ıslık çalarak ve yuhalayarak tepki gösteren mahalleliler salonu terk etti.

T24'ün haberine göre Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz dün akşam Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi Halk Meclisi Toplantısı yaptı. Gebze Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve çok sayıda sivil polis memurunun da bulunduğu toplantıya halkın ilgisi yoğun oldu. Mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıda, Başkan Büyükgöz’ün, proje ve hizmetlerle ilgili sunumunun uzun sürmesi, "bölge sakinlerinin en önemli sorunu olan tapu ve imar konusuna gelmemesi" gerekçesiyle tepkilere neden oldu.

'DİNLEMEK İSTEMEYEN GİDEBİLİR'

Mahalle halkı, imar ve tapu konusunda Başkan Büyükgöz’den bir an önce bilgi isteyince ortam gerildi. Tepki sonrası Büyükgöz, "Ben buraya tapu-imar bilgilendirmesine gelmedim. Dinlemek istemeyen gidebilir" diye konuşunca, mahalleliler Başkan Büyükgöz’ü yuhaladı ve ıslıklarla tepki göstererek salonu terk etti.

Bu sırada bir mahallelinin Başkan Büyükgöz’ün konuştuğu kürsüye yaklaşarak, sesini duyurmaya çalışması üzerine gerginlik arttı. Sivil polis memuru müdahalede bulunduğu kişiye vurunca arbede yaşandı. Kavga güçlükle ayrıldı. (HABER MERKEZİ)