'AK Partili belediyeden TÜGVA’ya otobüs tahsisi' iddiası

Pendik Belediyesi’nin CHP'li üyesi Tarık Balyalı, belediyenin, TÜGVA’nın Edirne ve Keşan’daki kamplarına gidenler için otobüsler tahsis ettiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Pendik Belediyesi’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın mütevelli heyetinde bulunduğu TÜGVA’nın Edirne ve Keşan’daki kamp alanlarına gidecek olanlar için otobüs verdiği iddia edildi.

Halk TV’de yer alan habere göre, Pendik Belediye Meclisi’nin bütçe görüşmelerinde, belediyenin tahsis ettiği otobüsler konusu gündeme geldi.

Belediyenin CHP’li Meclis Üyesi Tarık Balyalı, AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen vakıf ve dernekler ile AK Parti İlçe Başkanlığı’na ilçe belediyesi tarafından otobüs tahsis edildiğini açıklayarak “Bu gezilerin parasını Pendik halkı ödüyor. Pendik’teki yerel derneklere araç lazım olur, ‘yok’ denir. Okullara araç lazım olur, ‘yok’ denir. Aslında para var da ihtiyacı olana yok. Çünkü Pendik Belediyesi’nin bütçesi partizanlığa, yandaşa çalışıyor. Partizanlığa, yandaşlığa çalışana harcanan bu bütçeye bizden onay yok” değerlendirmesinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Pendik TÜGVA