AK Partili belediye meclis üyeleri, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı

İstanbul'da Ümraniye ilçesinin belediye meclisinin 3 üyesi AK Parti'den istifa edip Yeniden Refah Partisi'ne geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Ümraniye Belediye Meclisi'nin AK Partili 3 üyesi, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

DHA'nın haberine göre, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan, AK Parti'den ayrılan meclis üyeleri Orçun Şekercioğlu, Osman Affan Özkan ve Mehmet Mantar’a rozetlerini takdim etti.

Erbakan, "Ümraniye AK Parti Belediye Meclis üyesi aynı zamanda Meclis Başkanvekili Orçun Şekercioğlu ve kendisiyle birlikte iki meclis üyemiz daha AK Parti’den Yeniden Refah Partimize katıldılar. Kendilerine rozetlerini taktık. Partimize katılımlar Türkiye genelinde büyük bir hızla devam ediyor. Bundan sonra daha da hızlanarak devam edecek. Ümraniye Belediyemizde de Yeniden Refah Partisi Meclis Grubumuz bu arkadaşlarımız sayesinde kurulmuş olacak. Partimize katılan arkadaşlarımıza, ülkemize, partimize hayırlı olsun inşallah" dedi.

ŞEKERCİOĞLU: AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ

Ümraniye Belediye Meclisi İkinci Başkanvekili Orçun Şekercioğlu ise "Hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul’da da Ümraniyemizde de Yeniden Refah Partili belediyelerin görevi devralması için azim ve kararlılıkla çalışacağız. İstanbul’da ‘Yeniden Refah vakti’ diyeceğiz. Yapılacak ilk meclis toplantısında da dilekçemizi vermek suretiyle grubumuzu kurmuş olacağız" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)