AK Parti Trabzon İl Başkanı'na ilaç tepkisi: Bebek için ilaç bulamıyorsak batsın bu sağlık sistemi

CHP'li Ortahisar Belediye Meclis üyesi Cüneyt Zorlu, bir arkadaşının bebeği için aradıkları ilacı bulamadıklarını belirterek, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'ya tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'un Ortahisar Belediyesi'nin meclisi üyesi CHP'li Cüneyt Zorlu, bir bebek için aradıkları ilacı bulmadıklarını söyledi ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'ya tepki gösterdi.

Facebook hesabından bir ilacın fotoğrafını paylaşan Cüneyt Zorlu, "Bu ilacı için 3 gün önce bir arkadaş aradı ve bulmam için yardım istedi. Bebeği için 3 doktorun beraber raporu doğrultusunda 2 yıl gibi bir zaman devamlı içmesi gerektiğini ama bulamadığı söyledi. Trabzon'da birkaç eczacı arkadaşa söyledim, onlar aralarında whatsapp grubundan yazıştılar ve sonuçta bulamadık" ifadelerini kullandı.

Ankara'da da ilacı bulmadıklarını belirten Zorlu, "Hani her ilaç vardı sorun yoktu. Bebek için ilaç bulamıyorsak batsın bu sağlık sistemi. Lanet olsun sizin yönettiğiniz sisteme. Ankara'yı da aradık orada da yok. Bebek beklemez. Sn AKP İl Başkanı Mumcu hem doktorsun hem de il başkanı. Söyleyecek çok lafım var ama susmak istiyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)