AK Parti Sözcüsü Çelik: Yürüyen merdivende yürümeyi bilmeyen adam memleket mi yönetecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: "Togg için 'fabrikası nerede?' diyordu. İşte araba yollarda geziyor. Yürüyen merdivene ters binen bir adam, fabrikayı görmesi mümkün mü?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Adana Yumurtalık'taki bir otelde düzenlenen mahalle başkanları ve yöneticileriyle buluşma programına katıldı. 

Konuşmasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Çelik, şöyle konuştu: "Togg için 'fabrikası nerede?' diyordu. İşte araba yollarda geziyor. Bunu diyen Kılıçdaroğlu, yürüyen merdivene ters binen bir adam, fabrikayı görmesi, böyle bir şey yapması mümkün mü? Yürüyen merdivende yürümeyi bilmeyen adam memleket mi yönetecek?" 

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin "kader seçimi" olduğunu vurgulayan Ömer Çelik, şöyle devam etti: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başıdır Cumhurbaşkanı'mız. Ordularımızın başkomutanıdır. Meclis'e girdiği zaman bunlar saygısızlık yaparlar, ayağa kalkmazlar. Başkalarını gördükleri zaman esas duruşa geçiyorlar. Cumhurbaşkanı'mızın ortaya koyduğu siyasetlerin karşısında şimdiye kadar ne yaptılar? Yaptığı, bir tane çeşme açtı. 

Geçen gün çıkmış bir tanesi diyor ki 'Erdoğan'ı yargılayacağız'. Erdoğan vatansever olduğu için mi yargılayacaksın? Teröristlere bir şey söylemiyorsun, Cumhurbaşkanı'mızı yargılamaktan bahsediyorsun. Hala Menderes'in katillerinin diliyle konuşuyorsun. O günler geçti, millet ayakta, şuurlu, sandığa sahip çıkıyor. Ne yaptığı için bu sözleri söylüyorsun? Terörle mücadele ettiği için mi?" (HABER MERKEZİ)