AK Parti kartını kürsüye bıraktı: Heyecandan unuttum...

İstanbul Sultanbeyli’deki üye katılım töreninde AK Parti üye kartını kürsüye bırakan bir kadın 'yeterli hizmet görmedik' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sultanbeyli'de yapılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da bulunduğu CHP üye katılım etkinliğinde "yeterli hizmeti görmediği için" AK Parti’den ayrıldığını açıklayan yeni üye izleyicileri gülümsetti.

CHP’ye geçtiğini söyleyen ve adının "Ayşe" olduğu açıklanan yeni üye, kürsüde kısa bir konuşma yaptı. Kendisiyle çok iyi ilgilenildiği için CHP’ye geçtiğini belirten kadın AK Parti üye kartını da vurarak kürsüye bıraktı. Yeni CHP üyesi şöyle konuştu: “Ben AK Partiliydim ama oradan bir hizmet görmediğim için CHP’ye geçiyorum. CHP’li başkanlarımızın geldiğini duyduğum için hemen koştum geldim. Okulun orada dolaşırken hiç tanımadığım arkadaşlar benimle ilgilendi etkinliğe davet etti. Biraz rahatsızlığım vardı. Beni hastaneye götürdüler. Çok güzel ilgilendiler. Baktım aile gibi gördüm onları. O yüzden bundan sonra CHP’liyim." (HABER MERKEZİ) 

Etiketler CHP AK PARTİ