Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi

Oyuncu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı ve ameliyatının 8 saatten fazla sürdüğü belirtildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kızıyla birlikte Amerika'da yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirdi. Tuğba, acil olarak Los Angeles'ta Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Kazada kaburgaları kırılan Tuğba, 8 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ahu Tuğba'nın ameliyat sonrası durumunun stabil olduğu ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi.

'DUANIZI EKSİK ETMEYİN'

Ahu Tuğba'nın kişisel hesabından Magazinsortie.com'a açıklama yapan ve isminin Füsun olduğunu söyleyen kişi, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada "Arkadaşısınız belli, 8 saatin üzerinde ameliyatı geçti. Ahumun morali bozulmasın. Bizim çok değerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" dedi.

İddiaya göre, Ahu Tuğba'nın Türkiye'den gelen bir telefon görüşmesi sonucu öfkeyle direksiyona oturdu. Telefonda aldığı haberin ise evinin yıkılıp, yerine yol yapılacağı belirtildi.

Ahu Tuğba, "Öksüzler", "Şaşkın Milyoner", "Banker Bilo", "Dokunmayın Şabanıma", "Kayıp Kızlar", "Beyaz Ölüm", "Elveda Dostum", "Taçsız Kraliçe", "Bir Aşk Bin Günah", "Akrep", "Yosma, Zifaf", "Yapışık Kardeşler" gibi yapımlarda rol aldı. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)