Ahmet Davutoğlu: Biz burdayız

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Biz burdayız" başlığıyla eski konuşmaları ve Saadet Partisi grubundaki son konuşmalarının yer aldığı bir video yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Biz burdayız" notuyla eski konuşmalarının da yer aldığı bir video paylaştı.

Video, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı olduğu 3 Mayıs 2016'daki grup konuşmasındaki "Bugün herkes imtihandadır, herkes kendi imtihanını verecek" sözleriyle başlıyor. 

Daha sonra Gelecek Partisi bayraklarıyla "Bu dava şeffaflıktır, şatafattan lüksten uzak olmaktadır. Bu dava yasaklarla, yolsuzluklarla mücadeledir. Ben davamı bırakmadım, AK Parti davayı bıraktı" ifadeleri yer aldı.

Video, Davutoğlu'nun Gelecek Partisi milletvekillerinin Saadet Partisi'ne geçmesiyle kurulan SAADET Meclis Grubu'nun ilk grup toplantısındaki konuşmasındaki görüntüleriyle sona erdi.

Davutoğlu, "Önce ahlaki önce maneviyat diyoruz. Bundan sonra, Hazine'yi tokalayacak olan çıkarsa karşısında 20 tane cesur yürek olacak. İşte buradayız arkadaşlar, birlikte buradayız, birlikte burada olacağız" dedi. (HABER MERKEZİ)