Ahmet Çakar'dan 'MHK' iddiası: Ses kaydı dinlettiler, istifa etti

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifasıyla ilgili konuşan eski hakem Ahmet Çakar, "Ses kaydı dinlettiler, ‘Bu ses senin mi?’ diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu da dün görevinden istifa etti.

Eski hakem Ahmet Çakar, istifa eden MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasıyla ilgili çeşitli iddialarda ve açıklamalarda bulundu

Çakar, Beyaz TV ekranında yorumcu olduğu programda, "Aldığım bilgiyi söylüyorum. Beylerbeyi Tesisleri'nde Ferhat Gündoğdu ve MHK üyeleri atamaları yaparken, telefon geliyor. Ferhat Gündoğdu'ya ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti" dedi.

'KANUN GEREĞİ YAYINLAYAMAM'

"Ferhat Gündoğdu'ya dinletilen kayıt benim elimde olsa kanun gereği yayınlayamam. Ancak bu kayı yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün siz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Ahmet Çakar MHK