'Agatha' dizisinin ismi ikinci kez değişti

Marvel Stüdyoları'nın yeni dizisi 'Agatha'nın ismi yeniden değişti. Dizinin çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney+ üzerinden yayınlanacak olan ve "Agatha: Coven of Chaos" adıyla anılan dizi, duyurulduğu günden bu yana ikinci defa isim değişikliğine giderek "Agatha: Darkhold Diaries" oldu. 'Agatha', 'WandaVision' dizisindeki rolüyle 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında Emmy'e aday gösterilen Kathryn Hahn'ın 'WandaVision'daki rolünü takip edecek. 

Kayıp Rıhtım'ın haberine göre, başrolünü Kathryn Hahn’ın üstleneceği dizi, 2021 Disney+ gününde "Agatha: House of Harkness" ismiyle duyurulmuştu. Marvel, daha sonraki açıklamalarında dizinin adının değiştiğini ve dizinin yeni adının "Agatha: Coven of Chaos" olacağını duyurdu. Ancak daha sonra bu isimden de vazgeçen Marvel, dizinin adını "Agatha: Darkhold Diaries" olarak değiştirdi. 

Hahn'a erkek başrol olarak Joe Locke eşlik edecek. Hahn ve Locke dışında dizinin oyuncu kadrosunda; Aubrey Plaza, Joe Locke, Ali Ahn, Maria Dizzia, Sasheer Zamata ve Patti LuPone gibi isimler bulunuyor. 

DİZİNİN ÇIKIŞ TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Yönetmen kadrosunu Jac Schaeffer, Gandja Monteiro ve Rachel Goldberg'ün oluşturduğu dizinin çıkış tarihi  2023 kışı olarak planlanıyordu. Ancak sürmekte olan Hollywood grevi nedeniyle bu tarih ertelendi ve dizinin çıkış tarihi "2024 sonbaharının başlarında" olarak duyuruldu.

Dizinin Cadılar Bayramı'nda gösterime sokulmak istenmesi de stüdyonun bu kararı almasında etkili oldu. Marvel, daha önce 'Loki'nin 2'nci sezonu dışında birçok yapımını da ertelemişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)