Adele istedi Spotify yaptı: 'Karışık oynat' seçeneği kaldırıldı

Spotify, sanatçıların albümlerindeki 'karışık oynat' özelliğini kaldırdı. Adele, Spotify'ın yeni özelliğinin ardından "Dinlediğiniz için teşekkürler Spotify" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popüler müzik platformu Spotify, geçtiğimiz günlerde yeni albümü "30"u dinleyicilerle buluşturan müzisyen Adele'in isteği üzerine sanatçıların albümlerindeki 'karışık oynat' özelliğini kaldırdı. Böylece artık sanatçıların albümlerindeki şarkılar karışık çalınamayacak ancak kullanıcılar Spotify içerisinde başka oynatma listelerinde karışık çalmayı kullanmaya devam edebilecek.

Spotify'ın yeni özelliğine dair ilk açıklamayı yapan Adele, “Bu, sürekli değişen sektörümüzde sahip olduğum tek istekti! Albümleri bu kadar özen ve düşünceyle şarkı listemize boşuna koymuyoruz. Sanatımız bir hikâye anlatıyor ve hikâyelerimiz istediğimiz gibi dinlenmeli. Dinlediğiniz için teşekkürler Spotify” ifadelerini kullandı. 

Spotify'ın güncellemesiyle albümler, ana sayfada yalnızca orijinal sırasıyla dinlenebilir hale geldi. Spotify’ı ücretsiz kullananlar ise dinleyecekleri şarkıları seçemedikleri için albümü hala karışık oynatmak zorunda. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)