ADD Genel Başkanı’ndan Hüseyin Can Güner’e destek

CHP Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner’i ziyaret eden Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, "Dernek olarak her zaman sizinleyiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt, Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner’i Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti.

Güner, ziyarette Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda hareket eden, Türkiye'nin çağdaş, demokratik ve ilerici bir toplum olma hedefine katkıda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği’nin önemini vurguladı. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ise, bir sonraki ziyaretinin Çankaya Belediyesi'nde, Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşmesini arzuladığını ifade etti. Başkan Bozkurt, Güner'in tüm ekibine başarılar dileyerek, desteğin sürekli olacağını ve aksi durumun imkansız olduğunu belirtti.

'DERNEK OLARAK HER ZAMAN SİZİNLEYİZ'

Bozkurt, Güner’e desteğini "zleriyle ifade etti. Güner, “Geçmişten bugüne üstlendiği misyonla, geleceğe yönelik vizyonuyla, Türkiye’de Gazi Mustafa Kemal’in devrimlerinin yaşamasını sağlayacak, yeni nesillere de miras bırakacak çok önemli bir kurumumuz” diyerek Başkan Bozkurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, önümüzdeki süreçte Çankaya Belediyesi’nin Atatürkçü Düşünce Derneği ile ortak akıl çerçevesinde iş birliği yapacağını söyledi.