Adana Demirspor sahasında 5'te 5 yaptı

Adana Demirspor, Trabzonspor'u Luis Nani'nin attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Adana temsilcisi, bu sezon sahasında oynadığı 5 Süper Lig maçının 5'ini de kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Adana Demirspor, Trabzonspor'u konuk etti.

Trabzonspor Teknik Direktör Nenad Bjelica, son oynadıkları Pendikspor maçının başlangıç 11'ine göre 4 değişikliğe gitti. Bordo-mavili takım Adana Demirspor karşısına Uğurcan Çakır, Larsen, Baniya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bakasetas, Visca, Fountas, Bardhi ve Onuachu ilk 11'iyle çıktı.

Pendikspor maçında kırmızı kart gören Batista Mendy ile sakatlığı süren Filip Benkovic kadroya alınmazken, Mehmet Can Aydın ile Trezeguet yedekler arasında yer aldı. Bjelica, bu oyuncuların yerine Denswil, Larsen, Berat Özdemir ve Fountas'a bu maçta ilk 11'de yer verdi.

Adana Demirspor ise maça Ertaç Özbir, Svensson, Gravillon, Semih Güler, Rodrigues, Emre Akbaba, Stambouli, Yusuf Sarı, Belhanda, Nani ve Niang ilk 11'iyle çıktı.

Teknik direktör Patrick Kluivert, geçen hafta kendi sahalarında 4-0 yendikleri Alanyaspor maçının ilk 11'indeki isimlerden Yusuf Erdoğan ve Balotelli'yi yedeğe çekti, bu oyuncular yerine cezası biten Rodrigues ile Alanyaspor karşısında oyuna sonradan giren Niang'a forma verdi.

Adana Demirspor, 29. dakikada öne geçti. Orta sahada Belhanda'nın havadan pasıyla sol kanatta defansın arkasına sarkan Yusuf Sarı, ceza sahasına girdikten sonra ortasını açtı. Kaleci Uğurcan Çakır'dan seken topu takip eden Nani, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0

İlk yarı Adana Demirspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

75. dakikada Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir'le Trabzonsporlu Larsen arasında yaşanan gerginlik, diğer futbolcuların da olaya dahil olmasıyla büyüdü. Daha sonra Özbir ve Larsen birbirlerine sarılarak gerginliği sona erdirdi. 

82. dakikada Adana Demirspor'dan Balotelli'nin şutunu Uğurcan Çakır kurtardı. Zeneli dönen topu kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu fakat ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Adana Demirspor maçtan 1-0 galip ayrıldı. (HABER MERKEZİ)