Acun Ilıcalı’dan 'Mesut'un transferi' açıklaması: Arkadaşım mutlu

Championships kulüplerinden Hull City'nin sahibi televizyoncu Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Ryan Babel'in transferiyle ilgili İngiltere medyasına konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Televizyoncu Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olması nedeniyle Mesut Özil'in Hull City'ye transfer olacağı iddiaları basında sıklıkla yer aldı. Kış transfer döneminde de Galatasaray'dan Ryan Babel'in Hull City'ye transfer olma durumu gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı iki konuya da  açıklık getirdi.

HullLive'a konuşan Ilıcalı, Mesut Özil ve Ryan Babel'in transfer olmayacağını açıkladı.

"Mesut, Türkiye'de mutlu" diyen Acun Ilıcalı, "Çok yakın arkadaşım, Türkiye'de mutluysa neden İngiltere'ye dönsün? İngiltere'den Türkiye'ye yeni gitti ve ailesiyle orada iyi hayatı var. Eminim sorunları atlatacaktır" dedi.

Acun Ilıcalı kış transfer döneminde Ryan Babel ile anlaştıklarını, Fatih Terim'in transfere onay verdiğini açıkladı. Ilıcalı transferin gerçekleşmeme nedenini, "Babel ile kış döneminde konuştuk. Onu buraya getirme şansımız vardı ama Galatasaray'da teknik direktör değişince transfer gerçekleşmedi. Şimdiki hoca ona, 'Seni oynatacağım' dedi ve kaldı" diye açıkladı.