Derbide gol atan Serdar Dursun’dan Aziz Yıldırım’a gönderme

Fenerbahçe’de Galatasaray karşısında gol atan Serdar Dursun maç sonrası yaptığı açıklamada, Ali Koç'a “Sana Darmstadt’tan gidip de Serdar almak yakışmaz" diyen eski başkana göndermede bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi mücadelesini sarı lacivertli ekip, Miha Zajc'ın ve Serdar Dursun'un attığı gollerle Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Galatasaray karşısında gol atan Serdar Dursun maç sonrası verdiği röportajda, “Bazı insanlar bana sallıyor. 'Fenerbahçe’de ne işi var?' diyorlar. Onlara değil de bana destek olan büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Onlara gelsin bu galibiyet. Keyfini çıkarın” ifadelerini kullandı.


AZİZ YILDIRIM SERDAR DURSUN İÇİN NE SÖYLEMİŞTİ?

Aziz Yıldırım daha önce yaptığı bir konuşmada, “Bak Ali Koç,  sen Rahmi Koç’un torunusun. Sana Darmstadt’tan gidip de Serdar almak yakışmaz. Bundan sonra sahnedeyim. Ben de arkadaşlarım da. Bak sana söylüyorum. Real Madrid’de Ramos boşta, git Marcelo’yu al. Dzeko’yu al. Fenerbahçe’ye geçmişte kimler geldi bir bak. Alex, Anelka, Roberto Carlos… Anelka’yı Daum yedekte oturttu düşün nasıl işler yapmışız. Gidip Darmstadt’tan Serdar’ı alıyorsan bırak başkanlığı da başkası gelsin” demişti.