Açık Radyo'nun 20. Radyo Şenliği başladı

Açık Radyo'nun '20'nci Radyo Şenliği', 11 Haziran Pazar akşamına kadar devam edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 95.0'dan yayın yapan Açık Radyo'nun gelenekselleşen Radyo Şenliğinin 20'ncisi bugün başladı. 28'inci yılındaki Açık Radyo'nun Dinleyici Destek Özel Yayını kapsamında düzenlenen 20'nci Radyo Şenliği, 11 Haziran Pazar akşamı sona erecek. 

2004'ün Mart ayında "Açık Radyo Dinleyicisini Arıyor!" başlığıyla başlayan Dinleyici Destek Projesi, Açık Radyo'nun bağımsızlığının sürdürülebilir olmasını, kurucuların ve gönüllü programcıların kolektif çabasının, radyo dinleyicisinin katılımıyla tamamlanmasını amaçlıyor.

'YENİ BİR RADYO ŞENLİĞİNE DOĞRU'

Açık Radyo takımı adına Ömer Madra'nın kaleme aldığı 20. Radyo Şenliği çağrısı şöyle:

"Yüzyüze biraraya gelmemizi engelleyen korkunç pandemi yıllarının ardından nihayet tekrar buluşuyoruz. Dinleyici Destek Özel yayınlarımızın yirmincisi, araya giren seçim haftaları yüzünden de epey gecikmeli olarak bu sene 3 Haziran Cumartesi sabahı başlıyor ve 11 Haziran Pazar akşamı sona eriyor. (9 gün boyunca 99 saat!)

Dünyada 1968 devriminin başlamasının 55. yıldönümüne denk gelen bu günlerde şenlikli bir hengâme içinde sizi, yaşanabilir, barışçıl ve demokratik bir dünya için bu cesur dönüşüm dalgasını birlikte yaratmaya ve radyonuza bir kez daha destek olmaya çağırmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.

Dünyada ve ülkede iklim-demokrasi-barış krizlerine karşı
Dinleyicilerimizle birlikte omuz omuza
Yeni 'cesur yeni dünya'yı kurma yolunda,
Yeni bir radyo şenliğine doğru..."

20. RADYO ŞENLİĞİ KONUKLARI

20. Radyo şenliği kapsamında konuk olacak bazı isimler şöyle: Ahmet Ali Aslan, Bahr, Barış Demirel, Bekir Ağırdır, Can Karadoğan, Cem Kaya, Cenk Erkdoğan, Ceylan Ertem, Cümbüş Cemaat, Deniz Taşar, Deniz Alnıtemiz, Dilan Balkay, Ercan Kesal, Efe Demiral, Gaye Su Akyol, Feryal Öney ve Fehmiye Çelik, Fırat Tanış, Nilipek, Mert Fırat, Kardeş Türküler, Selin Sümbültepe, İdil Meşe, Tilbe Saran, Yeşim Ustaoğlu, Yiğit Sertdemir.

Bu kapsamda dinleyiciler, seçtikleri programın istedikleri bir saatine destek (sponsorluk) verebilecek. Birden fazla programı ya da aynı programın birden fazla saatini de desteklemek mümkün. Dinleyiciler, isterlerse taksitlendirerek, kredi kartıyla telefondan, internet üzerinden veya banka havalesi ile desteklerini gerçekleştirebiliyor. Yarım saatlik bir programa 350 TL, 1 saatlik bir programa da 600 TL ile destek olma şansları var. Seçilen program yayınlandığında destekçisinin adı programın başında ve sonunda anılıyor.

Açık Radyo'ya program destekçisi olmak için destek.acikradyo.com.tr adresini ziyaret edilebilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)