Aboubakar 'Afrikalı'ya tepki gösterdi, Lucescu 'Eğitimine göre davrandı' dedi

Beşiktaş'a turu getiren Aboubakar, ilk maç sonrası Lucescu'nun kullandığı "Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık" ifadesine gol sevinciyle tepki gösterdi. Lucescu "Eğitimine göre davrandı" dedi...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Avrupa Konferans ligi play-off turunda Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara kaldı. Ancak tur ve galibiyet kadar, harika bir gol atan Aboubakar'ın sevinci de konuşuldu. 

Golün ardından Dinamo Kiev kulübesinin önüne giden Beşiktaş'ın yıldızı, yaptıkları nedeniyle sarı kart gördü. Ancak bu durumun arkasında Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun ilk maçın ardından kullandığı "Beşiktaş'a değil, Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık" ifadelerine tepki vardı. 

LUCESCU DA TEPKİ GÖSTERDİ

Maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Aboubakar'ın gol sevinci sorulan Lucescu, "Aboubakar'ın bu hareketi neden yaptığını bilmiyorum. Bence eğitimine göre davrandı diyebilirim. Neden yaptı bunu anlayamadım." dedi

Beşiktaş Stadı'na yeniden gelmesiyle ilgili de konuşan Lucescu, şöyle devam etti: "Ben bu atmosferi çok seviyorum. Ben buradaki stadın yapımına katkı sağlamak için 2 yıllık kontratımı bıraktım. Bu nedenle burayı evim gibi görüyorum."

'KÜÇÜMSEMEDİM" DEMİŞTİ

"Afrikalı" sözlerinin tepki çekmesinin ardından yanlış anlaşıldığını savunan Lucescu, "Ben hiçbir şekilde Beşiktaş'ı küçümsemedim, aksine Beşiktaş'ın bu sezon çok iyi yabancılardan oluşan iyi kadro kurduğunu söylemek istedim. Afrika vurgusunu Beşiktaş kadrosunu yüceltmek için yaptım." demişti. (HABER MERKEZİ)