Abdurrahman Dilipak: 28 Şubat'ın çilesini çekenler iktidar olurken verdikleri sözü unuttu...

Abdurrahman Dilipak, 28 Şubat'ın çilesini çekenler iktidar olurken verdikleri sözü unutup, karşı çıktıklarına benzediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Haber Vakit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Türk siyasi tarihine, 'postmodern darbe' olarak geçen 28 Şubat ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

28 Şubat'ta, başörtüsü yasaklarına karşı yapılan eylemlere tüm aile fertleriyle birlikte katıldığını yazan Dilipak, “Emrolduğumuz gibi adil şahitlerden olmaya haksızlığa karşı sesini yükseltenlerden olmaya gayret ettim! Nice kardeşlerimiz ne zor günler geçirdiler. Hâlâ o günlerin acısını çekenler var” dedi. 

"AKP'nin Papatyaları" başlıklı yazısı nedeniyle AKP ve KADEM tarafından kendisine açılan davayı hatırlatan Dilipak,  “O günlerin çilesini çekenlerle, sefasını sürenler, ya da iktidar olurken verdikleri sözü unutup, karşı çıktıklarına benzeyenlerin sayısı aramızda o kadar çok ki! Onlar ötekilerden daha şerir (kötü) olabiliyorlar bazen! Yani boynuz kulağı geçiyor bu gibi durumlarda” görüşünü dile getirdi. (KAYNAK)

 

Etiketler 28 Şubat Dilipak