Abdurrahim Albayrak, köprüde intihar girişimini engelledi

Galatasaray’ın eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İş insanı ve eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek hayatını kurtardı.

 

İşini kaybettiği için köprüye çıktığı iddia edilen kişiye çevredekiler "Daha başka iş bulursun, daha iyisini bulursun, gel bu tarafa" çağrısında bulunurken o esnada köprüden geçen Abdurrahim Albayrak arabasını kenara çekti ve vatandaşa yaklaşarak, "Sen beni tanıyorsun değil mi? Abdurrahim Albayrak ben, Galatasaraylı. Gel buraya. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Allah büyüktür. Bak araba orada, yanıma alacağım seni. Hadi gel" dedi.

Bunun üzerine intihardan vazgeçen kişi köprünün diğer tarafına geçti. Abdurrahim Albayrak da ağlayan adama sarılarak onu sakinleştirmeye çalıştı.

'HALLEDEMEZSEN KÖPRÜ YİNE BURADA'

Albayrak'ın vatandaşı ikna edebilmek adına gayret gösterdiği anlarda yanındaki başka bir kişi "Sorununu halledemezsen köprü yine burada, gelirsin" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)