750 bin euroluk kayıp yüzük elektrikli süpürgeden çıktı

Paris'te bir otel odasından kaybolduğu bildirilen, yaklaşık 23,4 milyon TL değerindeki elmas yüzük elektrikli süpürgenin toz torbasında bulundu.

Fotoğraf: Wolfgang Jung / Wikimedia Commons
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'nın başkenti Paris'te bir otel odasında kaybolduğu bildirilen 750 bin euro değerindeki elmas yüzük, yapılan aramaların sonucunda bulundu. Yüzüğün, bir elektrikli süpürgenin içindeki toz torbasından çıktığı açıklandı.

The Guardian'ın haberine göre, olay, Ritz otelinde yaşandı. İsmi verilmeyen Malezyalı bir iş insanı, 8 Aralık Cuma günü yüzüğünü odadaki masanın üzerine bıraktıktan sonra alışverişe gittiğini, birkaç saat sonra döndüğünde ise yüzüğünü bulamadığını anlattı.

SUUDİ KRALİYET ÜYESİ ÇALINTI İHBARI YAPMIŞTI

Kadının şikayetinden bir gün sonra otel, 'tüm ipuçlarını takip ettiklerini' bildirdi. Şikayetin ardından polis de incelemede bulunmak üzere otele geldi. Şikayetten iki gün sonra otel, yüzüğün güvenlik görevlileri tarafından elektrikli süpürgenin içinde bulunduğunu açıkladı.

2018 yılında da aynı otelde kalan bir Suudi Kraliyet Ailesi üyesi, kaldığı süitten 800 bin euro değerinde bir yüzüğün çalındığı ihbarında bulunmuştu. Bundan aylar önce ise beş silahlı kişi, otelin içindeki vitrinden değeri 4 milyon euronun üzerindeki mücevherleri çalarak kaçmıştı. (DIŞ HABERLER)