73'üncü Berlin Film Festivali'nin Jüri Başkanı Kristen Stewart oldu

Berlin Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı oyuncu Kristen Stewart oldu. Festival, 16 - 26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 73'üncü Berlin Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı oyuncu, senarist ve yönetmen Kristen Stewart oldu. Festival direktörleri Mariette Rissenbeek ve Carlo Chatrian, "Genç, ışıltılı ve arkasında etkileyici bir çalışma geçmişi olan Kristen Stewart, ABD ile Avrupa arasında mükemmel bir köprü" ifadelerini kullandı. 

Berlin Film Festivali, 16 - 26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival ve jüri hakkındaki diğer bilgilerin de önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor.

Son olarak Pablo Larrain imzalı Prenses Diana biyografisi "Spencer"da rol alan Kristen Stewart, En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde ilk Oscar'ı için yarıştı. Daha önce kısa filmler yöneten Stewart, şu an "A Chronology of Water" adlı ilk uzun metrajlı filmini yönetmeye hazırlanıyor. Stewart, Lidia Yuknavitch'in aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu da kendisi kaleme aldı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)