'7 Bela' lakaplı Taner Şanlı Beyoğlu'nda öldürüldü

2015'te hastaneden polislere ilaçlı meyve suyu vererek kaçmasıyla ismi gündeme gelen Taner Şanlı, İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişilerin açtığı ateş sonucu öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beyoğlu'ndaki Tarlabaş Bulvarı'nda sabaha karşı yürüyen iki kişiye sabaha karşı 02.00'de motosikletli kişilerce ateş açıldı. DHA'nın haberine göre saldırıda yaşamını yitiren kişinin '7 Bela Taner' olarak tanınan Taner Şanlı (36) olduğu öğrenildi. Yaralanan Berat Demir hastaneye kaldırıldı. 

Pek çok suç kaydı bulunan Taner Şanlı'nın adı polisi ilaçlı meyve suyuyla uyutup hastaneden kaçmasıyla da gündeme gelmişti.

8 sene önce 2015 yılında cezaevinden firar eden Taner Şanlı, cezaevinde yatan husumetlisinin iki kardeşini ayaklarından vurdurmakla suçlanmıştı. Şanlı bu olaydan iki hafta sonra yine Tarlabaşı'nda saldırıya uğrayıp yaralanmıştı. Şanlı, sahte kimlik ile hastaneye yatmış, kimliğini tespit edilince eşinin getirdiği ilaçlı meyve suyunu polislere ikram etmişti. Polisler uyuyunca da hastaneden kaçmıştı. Şanlı bir süre sonra Bağcılar'da bir baskında eşiyle birlikte yakalanmıştı. (HABER MERKEZİ)