6 yaşındaki oğlunu satanist ritüelde öldürdü: 'Büyü kitapları' ve 'vudu bebeği' bulundu

Kolombiya'da 6 yaşındaki Maximiliano'yu öldüren anne ve erkek arkadaşının satanist bir tarikatı yönettiği belirtildi. İkili, cinayet ve işkence ile suçlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kolombiya'da alt yaşındaki oğlunu 'gizli bir altın mezarını bulmak için' satanist ritüelde öldüren Sandra Patricia Caro Perez, hapis cezasıyla karşı karşıya. Anne Sandra Patricia Caro Perez ve erkek arkadaşı Fabian Andres Carmona Ramirez'in, 'satanist ritüel' düzenlediği ve bu sırada 6 yaşındaki Maximiliano Tabares'i öldüresiyle dövdüğü tespit edildi. Çocuğun cesedi, Ekim 2022'de Segovia'nın Cuturu Alto köyündeki gizli bir mezarda bulunmuştu.

SATANİST TARİKATI YÖNETİYORLAMIŞ 

Sandra Patricia Caro Perez ve Fabian Andres Carmona Ramirez'in merkezinde olduğu soruşturma devam ederken, konuya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Annesi ve erkek arkadaşının, 'vudu bebekleri' ve büyü kitapları kullanarak satanist bir tarikatı yönettikleri tespit edildi. Soruşturma kapsamında, aralarında Maximiliano'nun büyükannesi ve partnerinin de bulunduğu tarikatla bağlantılı dört kişi daha gözaltına alındı.

4 Mart'taki duruşmada hem Perez hem de Ramirez, işkence, cinayet ve insan kaçırmadan suçlu bulundu. Perez ve Ramirez tutuklanırken, bir sonraki duruşmada hükmün açıklanacağı belirtildi.

ÖLÜ HAYVANLARIN SAKLANDIĞI ŞİŞELER VE BÜYÜ KİTAPLARI BULUNDU

Maximilano, Eylül 2022'de kaybolduğunda annesi onun kahvaltı almak için markete gittiğini ancak eve dönmediğini iddia etmişti. Anne okulu da arayarak çocuğunun hasta olduğunu söylemişti.

Polis ekiplerinin evde yaptığı aramada, ölü hayvanların saklandığı şişeler ve 'büyü' kitapları bulunmuştu. Polis açıklamasında, şu ifadelere yer verilmişti: "Birçok aile üyesinin, 'Los Carneros' olarak bilinen ve ezoterik uygulamaların yanı sıra madencilik işiyle de uğraşan bir tarikatın üyesi olduğu tespit edildi. Üvey babanın tarikatın lideri olduğu ve diğerleri üzerinde kontrol uyguladığı düşünülüyor."

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)