6 yaşındaki çocuğunun ölümüne sebep olmuştu: Sürücü tutuklandı

Adana'da annesi ile yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki Emre Çulha'ya aracıyla çarparak ölümüne sebep olan Burak Aydın ifadesinin ardından tutuklandı.

Fotoğraflar: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'da 6 yaşındaki Emre Çulha'nın ölümüne, annesi Melek Çulha'nın yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü Burak Aydın (29), tutuklandı.

DHA'nın haberine göre; Antalya'nın Karaisalı ilçesinde 8 Mart akşamı meydana gelen ve 6 yaşındaki bir çocuğun ölümüne sebep olan kazayla ilgili kazaya karışan otomobilin sürücüsü tutuklandı. Eğlence mevkiinde meydanda gelen kazada Burak Aydın'ın kontrolünü yitirdiği 01 NZ 633 plakalı otomobil, önce park halindeki araca ardından yolun karşısına geçmeye çalışan Melek Çulha ile oğlu Emre Çulha'ya çarptı. Emre Çulha yolda hayatını kaybetti, annesi Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Melek Çulha'nın durumunun iyi olduğu belirtilirken, gözaltına alınan Burak Aydın ifadesinde, otomobilin lastiğinin patladığını, bu nedenle aracın kontrolünü kaybettiğini söyledi. İşlemleri sonrası Aydın, tutuklandı.

OĞLUNU KAYBEDEN BABA SÜRÜCÜNÜN AŞIRI HIZLI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Kazada hayatını kaybeden Emre Çulha'nın cenazesi, Karaisalı ilçesi Kaledağı Mahallesi mezarlığına getirildi. Burada kılınan namaz sonrası cenaze, toprağa verildi. Orman işçisi, 3 çocuk babası Ahmet Çulha, kaza günü eşi ile oğlunun ağaç kesme makinelerini tamire götürdüklerini, dönüşte facianın yaşandığını söyledi. Burak Aydın'ın aşırı hızlı olduğunu da iddia eden baba Çulha, şüphelinin en ağır cezayı almasını istedi. Soruşturma sürüyor. 

Kazada hayatını kaybeden 6 yaşındaki Emre Çulha dün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

 

(HABER MERKEZİ)