'55 Metrekare' ve 'Kim Haklı', Kartal'da sahnelendi

Kartal Belediyesi, ‘55 Metrekare’ ve 'Kim Haklı' oyunlarını Hürriyet ve Soğanlık Kültür Merkezleri'nde sahneledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kartal Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün mart ayı programı kapsamında iki farklı tiyatro oyunu, Kartallı seyircilerle buluştu. Etkinliklerin ilki, Tarık Şerbetçioğlu’nun kaleme aldığı ve yönettiği, Feriha Eyüboğlu ve İskender Bağcılar’ın başrollerini paylaştığı, "55 Metrekare" adlı tiyatro oyunu oldu. İki perde olarak yaklaşık 1 buçuk saat süren oyun Hürriyet Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

İkinci etkinlik ise "Kim Haklı" adlı tiyatro oyunu oldu. Murat Güleç’in yazdığı ve Ali İhsan Bozdemir’in yönettiği oyun, Kartal Belediyesi Soğanlık Kültür Merkezi’nde sergilendi.

İki perdeden oluşan ve bir buçuk saat süren oyuna tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Birbirlerine olan tahammüllerini yavaş yavaş yitirmeye başlayan çiftin; yakın arkadaşlarının, ayrılıklarını engellemek için ellerinden geleni yapmalarını konu alan oyunda, sanatseverler salonu doldurdu. Kartallı seyirci oyun boyunca kahkahalarına hâkim olamadı. Oyunun sonunda ise sanatçılar, sergiledikleri muhteşem performanstan dolayı dakikalarca ayakta alkışlandı.

Etiketler kartal tiyatro