5 bakanlıkta atama ve görevden almalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla, 5 bakanlıkta üst düzey görevden alma ve atamalar yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Bazı bakanlıkların üst düzey kadrolarına ilişkin görevden alma ve atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı.

Buna göre;

- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel görevinden alındı. Ecel'in yerine Eyyüp Karahan atandı.

- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Yüksek Fen Kurulu üyeliğine Meral Ertan Bulut getirildi.

- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Bitlis, Sinop ve Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine ise Doğan Yorulmaz, Salih Livaoğlu ile Bekir Çelen atandı.

- Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Murat İlikhan getirildi.

- Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne Burçkin Dal atandı. 

- Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda açık bulunan Spor Müşavirliği görevine Selçuk Çebi atandı.

- Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Osman Savaş getirildi. 

- Tarım ve Orman Bakanlığı Hakkari İl Tarım ve Orman Müdürü Vahap Şimşek görevinden alındı. Yine aynı Bakanlık bünyesinde açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Volkan Koç atandı.

- Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığı'na ise Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak atandı. (HABER MERKEZİ)