35 şikayet dosyası olan Selim Tekin 16 yaşındaki çocuğu öldürdü

Hakkında 35 şikayet dosyası bulunan Selim Tekin, Bahçelievler'de yaşayan 16 yaşındaki B.A.'yı ateşli silahla öldürdü. B.A.'nın ailesi, "Bu adam neden tutuklanmadı?" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Selim Tekin, İstanbul Bahçelievler'de ailesi ile 16 yaşındaki B.A.'yı ateşli silahla öldürdü. B.A.'nın ailesi, Selim Tekin hakkında daha önce defalarca yetkili mercilere şikayet dosyası oluşturduklarını belirterek yaşananlara isyan etti.

B.A.'nın babası Cuma Doğan, Selim Tekin'in daha önce kızını beş defa kaçırdığını, Tekin hakkında adliyeye 35 şikayet dilekçesi verdiğini, buna rağmen kızının korunamadığını söyledi.

KORUMA KARARI VARDI

DHA'nın haberine göre olay 6 Temmuz Cumartesi günü Bahçelievler ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Selim Tekin, ailesi ile birlikte yaşayan B.A.'nın evine zorla girdi. Tekin, B.A.'yı ateşli silahla ağır yaraladı. Hastanede yoğum bakımda tutulan 16 yaşındaki B.A., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

B.A.'nın ailesi, Tekin hakkında daha önce defalarca kez şikayet dosyası oluşturduklarını, kızları için koruma kararı aldırdıklarını anlattı. B.A.'nın teyzesi Zerife Doğan, "Anne ve babası şikayetçi olmuştu. İki yıldır bu dava sürüyor. Defalarca savcılığa mahkemeye çıkıldı. Bütün deliller vardı ama hiçbir şey yapmadılar. Sürekli tehdit ediyordu. Ablam sürekli kapıyı kilitliyordu. Sözde koruma kararı vardı. Hayatını mahvettiler" şeklinde konuştu.

Baba Cuma Doğan da "Benim şu anda adliyede bu şahıs hakkında 35 şikayet dosyam var. Kızımı beş kere kaçırdı. Olay olmadan önce benim evime gelip tekmeyle saldırdı, kapımı tekmeledi. Daha sonra ben savcıya gittim şikayette bulundum, savcı koruma kararı çıkardı" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)