30 genç duvarını delerek girdikleri internet kafede oyun oynadı

Bursa'da bir kahvehaneden açılan delikle internet kafeye giren gençlere ve işletme sahibine ceza kesildi.

Kapı 15 dakika sonra açıldı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da korona virüsü nedeniyle kapalı olması gereken internet kafede oyun oynayan 30 gence ceza kesildi. Kişilerin internet kafeye yan dükkandaki duvarı delerek girdiği belirlendi.

Polis ekipleri bir internet kafede çok sayıda kişinin oyun oynadığı bilgisi üzerine olay yerine gitti. Ekipler, kepenkleri kapalı olan internet kafeden sesler gelmesi üzerine iş yerindekilerden kapıyı açmasını istedi. 15 dakika sonra kapıyı içeriden açan bir kişi, iş yerinde kimsenin olmadığını, kardeşleriyle sohbet ettiklerini söyledi.

İnternet kafeye giren ekipler bir su dolabının arkasındaki duvarın delinerek yan dükkandan buraya geçiş yapıldığını tespit etti. Kahvehane olarak işletilen yan dükkana geçen polis, burada perde arkasında saklanan gençleri gördü.

Polisin kimlik kontrolü yaptığı sırada ise masa altında saklanan bir kişi fark edildi. Gazetecilerin, "Masanın altında neden saklanıyordun?" diye sorduğu genç, "Ayakkabımı bağlıyordum" yanıtını verdi.

İş yeri sahibinin de aralarında bulunduğu 31 kişiye korona virüsü tedbirleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ceza yazdı. (AA)