3 gün önce düştüğü maden sahasındaki çukurda mahsur kalan Fransız kadını avcılar buldu

Tekirdağ'da bir maden sahasında düştüğü yerde 3 gün boyunca mahsur kalan Fransız gezgin, avcılar tarafından tesadüfen fark edildi. İtfaiyenin kurtardığı 61 yaşındaki kadın hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde avcıların maden sahasında tesadüfen sesini duyarak bitkin halde bulduğu Fransız kadın hastaneye kaldırıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ava çıkan 2 kişi, maden sahasından gelen sesleri fark etti. Sesin kediye ait olduğunu düşünen ikili alana doğru yaklaşınca çukurdan uzanan eli fark etti. Bunun üzerine avcılar, yardım talebinde bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 3 gündür düştüğü yerde mahsur kalan Fransız gezgin Marie Laure’yi yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrası kurtardı. 

AA'nın haberine göre kayalık araziden geçerek bölgeye ulaşan görevliler, kadını ambulansla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Omurgasında kırık olan ve ameliyata alınan kadının tedavisi yoğun bakımda sürüyor. 

‘KEDİ SESİ GİBİ İNCE BİR SES DUYDUK’

Yaşadıklarını anlatan avcı Hüseyin Destegül, "Avlanmak için yer bakıyorduk. Arazide yürürken çukur bir yer gördük. Merak ettim, arkadaşa dedim gel bakalım ne var burada su mu var diye. Sanki bir kedi sesi duydum ama çok acayip ince bir sesti. Daha sonra oraya doğru bağırdık, birinin pet şişe salladığını fark ettik" dedi.

"Durumu net görebilmek için uçurumun diğer ucuna geçince başında baret olan bir kişinin bitkin halde yerde yattığını gördük" diyen Destegül, "Ardından hemen ekiplere haber verdik. Çok zor bir yerdeydi, bizim için de tesadüf oldu. Umarım sağlığına ve ailesine kavuşur" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)