3 genel başkandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun ziyareti

Cumhur İttifakı'nda yer alan DSP, MHP ve BBP'nin genel başkanların 25 Nisan'da rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal (DSP), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Beştepe'den "Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni"ne canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, liderler de eşlik etti.

Toplantının ardından Destici, Aksakal ve Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Erdoğan'ın liderlerle çektirdiği fotoğrafta, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gönderdiği 41 gül de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 Nisan günü katıldığı canlı yayında rahatsızlanmıştı. Ara verilmesinin ardından tekrar devam eden yayında Erdoğan, "Dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm. Hatta 'iptal etsek mi' dedim ama sonra, ‘söz verdik gelelim' dedim. Sizlerden ve seyircilerden helallik istiyorum" demişti. (HABER MERKEZİ)