20 Eylül'de dönüyor: American Horror Story'nin yeni sezonundan ilk tanıtım

'American Horror Story'nin 12'nci ve yeni sezonu 20 Eylül'de gösterime girecek. Yeni sezonda Emma Roberts, Kim Kardashian, Cara Delevingne ve Zachary Quinto gibi isimler yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'American Horror Story'nin "Delicate" adlı yeni sezonundan resmi fragman yayınlandı. Yeni sezonda Kim Kardashian, Emma Roberts ve Cara Delevingne yer alıyor. Kardashian, Roberts ve Delevingne'e Matt Czuchry, Billie Lourd, Denis O'Hare, Leslie Grossman ve Michaela Jaé Rodriguez eşlik ediyor. 

Dizinin yeni sezonu Danielle Valentine'ın 'Delicate Condition' adlı romanından uyarlandı. Böylece 'American Horror Story'de ilk kez bir sezon bir romandan uyarlandı. 'Delicate Condition' adlı roman, "uğursuz bir figürün hamileliğinin asla gerçekleşmemesini sağlamak için büyük çaba harcadığına ikna olan bir oyuncu (dizideki Roberts) hakkında sürükleyici bir gerilim" olarak tanımlanıyor.

İki bölüme ayrılan yeni sezonun ilk bölümü 20 Eylül'de gösterime girecek. Program önce FX'te yayınlanacak, ardından ertesi gün Hulu'da izleyicilerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)