2 buçuk kilogram altın çalan kuyumcu çırağı adliyede

Kuyumcu çırağı Ahmet Ö. bir başka atölyeye götürmesi için verilen 2,5 kilogram altını alarak kaçtı. Silivri'de gözaltına alınan Ahmet Ö. adliyeye sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Kuyumcukent'te patronunun atölyeye götürmesi için verdiği 2 buçuk kilogram altınla kaçan kuyumcu çırağı Ahmet Ö. yakalandı.

DHA'nın haberine göre, polise başvuran kuyumcu Ömer H. çalışanı olan Ahmet Ö.'ye bir başka atölyeye götürmesi için 2,5 kilogram altın verdiğini ancak bir daha kendisinden haber alamadığını söyleyerek şikayetçi oldu. Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları çalışmada güvenlik kameralarını incelediklerinde Ahmet Ö.'nün altınları aldıktan sonra hızla site dışına çıktığını ve kaçtığını belirledi.

Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Silivri'de günlük kiralanan bir evde bulundu. Jandarma ekipleriyle yapılan operasyonda şüpheli Ahmet Ö. gözaltına alındı. Şüphelinin tuttuğu dairede yapılan aramada 1 kilogram, 155 gram altın ile 6 bin 600 lira para ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheli Ahmet Ö. adliyeye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler kuyumcu altın