2 bakan yardımcısı Emlak Konut'un yönetim kurulunda

Emlak Konut'un yönetim kurulunda, İçişleri Bakanı Yardımcısı, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı özel kalem müdürünün olduğu ortaya çıktı.

İsmail Çataklı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin yönetim kurulunda olduğu ortaya çıktı.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Çataklı’nın 1 Ağustos 2022 tarihinden beri Emlak Konut’un yönetiminde yer aldığı ifade edildi.

Ayrıca Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un özel kalem müdürü olarak görev yapan Burak Demiralp de Emlak Konut’un yönetiminde yer alıyor. TOKİ başkan yardımcıları Hakan Akbulut ile Mustafa Levent Sungur da aynı zamanda kurumun yönetim kurulu üyesi.

Emlak Konut’un yönetim kurulu başkanı Ertan Keleş de AK Parti döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey yöneticilik yaptı. Keleş, 2018 yılında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı danışmanıydı. (HABER MERKEZİ)