11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin jüri üyeleri belli oldu

26 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin Altın Terazi Uzun Metraj ve Kısa Metraj Film Yarışması’nda görev yapacak jüri üyeleri açıklandı.

Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyeleri
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ‘Herkes İçin Adalet’ sloganıyla bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilecek Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali‘nin Altın Terazi Uzun Metraj ve Kısa Metraj Film Yarışması’nda görev yapacak jüri üyeleri belli oldu. Festival, 26 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek

Festivalin Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması’nda oyuncu, yönetmen ve senarist Niki Karimi’nin başkanlığını üstlendiği jüride oyuncu Mehmet Aslantuğ, yönetmen Pelin Esmer, festival yöneticisi ve prodüktör Mira Staleva ve Uluslararası Kiev Film Festivali programcısı Bohdan Zhuk yer alıyor. Belgeselci ve akademisyen Can Candan’ın başkanlığını üstlendiği Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması jürisi ise yönetmen Reem Saleh ve oyuncu Tülin Özen’den oluşuyor.

Geçtiğimiz yıl korona virüsü salgını nedeniyle tüm gösterimleri çevrimiçi olarak yapılan festivalin bu yıl nasıl düzenleneceği ise henüz belli değil.