Murat Ülker'den Fenerbahçe yanıtı: Emelim yok

Fenerbahçe'de Kulüp Başkanlığı için çalışmalar başladı. Mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın, yönetim kurulu için düşündüğü isimlerden olduğu iddia edilen Murat Ülker, "Hayatta böylesi bir emelim yok…" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü, 2018'in mayıs ayında Olağan Seçimli Genel Kurul gerçekleştirecek. Seçim öncesinde Ali Koç adaylığını yinelerken, mevcut başkan Aziz Yıldırım da listesiyle ilgili çalışmalara başladı.

İddialara göre; Aziz Yıldırım, 2 aydır 2018 yılındaki genel kurul için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yıldırım, üyelerle tek tek görüşerek destek istiyor; aidatların zamanında yatırılması uyarısı yapıyor. Yıldırım ayrıca yönetim kurulu listesini oluşturmak için de mesai harcıyor. Başkanın; Ferit Şahenk, Murat Ülker gibi isimlere teklif götürdüğü gündeme geldi.Bir süredir basında Aziz Yıldırım'ın Murat Ülker'i de kendi seçim listesine dahil etmek istediği iddiaları yer alıyordu.

Murat Ülker, Dünya gazetesinden Kerim Ülker'e verdiği demeçte konuyla ilgili, "Hayatta böylesi bir emelim yok…" yanıtını verdi.