Fatih Terim mekan bastı: 6 kişiye darp

Fatih Terim ve iki damadı Alaçatı'da bir mekanı bastı. Mekan sahibi ve 5 çalışan darp edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, iki damadı ve koruması Çeşme Alaçatı'da bir mekanı bastı. Damadına ait restoranın yanındaki Yüzevler'e giden Terim, hem Yüzevler'in sabihini hem de 5 çalışanını darp etti. Sandalyelerin havada uçuştuğu, yumrukların konuştuğu kavga sonrasında, yaralılar darp raporu aldı, karakola giderek şikayette bulundu.

Olay sırasında yaralanan Yüzevler çalışanlarından Abdurrahim Baysal Gazete Duvar'a yaptığı açıklamada gece yarısı yaşanan olay sırasında Fatih Terim ve beraberindekilerin çalıştıkları mekana geldiğini söyledi. "Ben sadece Terim'i milli takım hocası olduğu için tanıdım. Ancak sonradan damadı olduğunu öğrendiğim bir şahıs sandalyeyle koluma ve başıma vurdu. Esmer olan damadı değil ama sarışın olan vurdu" dedi. Baysal olay sırasında Terim'in alkollü olduğunu da öne sürdü.

Ahmet Baran Çetin

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Fanatik'te yer alan habere göre, Beeves'in sahibi Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin komşusu Yüzevler'le kendi restoranını ayırmak için tam ortaya hasırdan bir paravan çekti. Ancak bu durum kim olduğu bilinmeyen bir şahıs tarafından şikayet edildi. Çetin, şikayetçinin Yüzevler'in sahibi Selahattin Aydoğdu olduğunu iddia etti ve durumu kayınpederi Fatih Terim'e anlattı.

Fatih Terim, dün gece saat 20:45'te Aydoğdu'yu arayarak, "Neden sıkıntı çıkartıyorsun..." diye sordu. Aydoğdu ise kendisinin şikayet etmediğini, "AVM yönetiminin görsel dokuyu bozduğu için bu paravana izin vermediğini" söyledi. Ancak Terim'in telefondaki tutumundan rahatsız olduğu için de, şu cevabı verdi: "Şikayetçi olan ben değilim. Fakat tavrınız hoş değil. Sizden çekinmem."

Bu cevap üzerine sinirlenen Terim, Aydoğdu'ya, "Şu an Bodrum'dayım. Bekle, Alaçatı'ya geliyorum..." dedi. Aydoğdu da, "Tehdit etme, gel..." yanıtını verdi.

volkanbahcekapili Volkan Bahçekapılı

BİR ANDA KAVGA ÇIKTI

Saat 01:00 civarında Terim, iki damadı Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve koruması olduğu ileri sürülen sakallı bir şahısla birlikte Alaçatı'ya restoranların olduğu bölgeye geldi. Aydoğdu'nun ifadesine göre sonrasında şunlar yaşandı: Terim ve yanındakiler, restorana bahçe duvarından atlayarak girdi. Bu esnada Aydoğdu, 'Hocam, müşteriler var. Gelin içeride başbaşa görüşelim' dedi. Ancak bir anda kavga başladı. Volkan Bahçekapılı mekandaki sandalyeleri sağa sola fırlattı, kavgada Yüzevler'de çalışan 5 kişi yaralandı. Kavga bittikten sonra Terim ve yanındakiler mekandan uzaklaştı. Darp edilen 5 çalışan önce hastaneye giderek darp raporu aldı, ardından da Aydoğdu ile birlikte karakola giderek ifade vererek Terim ve beraberindekilerden şikayetçi oldu. Fatih Terim cephesinin de karakola giderek ifade vereceği söylendi ancak bu konuda yetkililer, bir açıklama yapmadı.

fatihgdozel Olayın ardından Yüzevler'de çekilen bu fotoğraf ve mesaj sosyal medyada paylaşıldı.

AYDOĞDU: ASIL MAÇ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Olayın ardından aracılar devreye girdi ve gece boyunca Aydoğdu'yu arayarak şikayetini geri çekmesini istediler. Ancak bu telefonlara olumlu yanıt vermeyen Aydoğdu, şunları söyledi: "Geri adım atmam. Çünkü haksız olan ben değilim. Fatih Terim ve yanındakiler rüzgâr yapmaya gelmişler. Keşke delikanlı gibi görüşseydiler. Asıl maç şimdi başlıyor."

Aynı zamanda TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi olan Aydoğdu, Fatih Terim'in hemşerisi ve Adana Demirspor Kulübü'nün eski başkanı.

SELAHATTİN AYDOĞDU SERBEST BIRAKILDI

Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın aktardığına göre, İzmir'in Çeşme ilçesinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile kavga ettiği iddia edilen ve dün akşam gözaltına alınan Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu ifadesi alındıktan sonra serbest kaldı. Çeşme Emniyeti'ne götürülen Aydoğdu'ya  'basın yoluyla hakaret ve tehdit' suçlaması yöneltilmişti.

Fatih Terim'in ise bugün Çeşme'ye giderek ifade vermesi bekleniyor.