Fenerbahçe bir darbe daha aldı

Sarı-lacivertliler deplasmandan 1 puanla ayrıldı. Osmanlıspor'un üç topu direğe takıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. 9. dakikada Ndiaye'nin penaltı golüyle geriye düşen sarı lacivertlilerin beraberlik sayısını, 55. dakikada Robin van Persie attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 8 puanla 9.sırada yer alırken, Osmanlıspor puanını 10'a çıkararak 6.sıraya yükseldi.

Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Dick Advocaat maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, iyi bir rakiple karşılaştıklarını belirterek, "Maçtan önce de biliyorduk aslında, kendi aramızda da bunu konuştuk, bu akşam agresif bir rakip olacaktı karşımızda. Fenerbahçe özellikle ilk yarıda en iyi formunda değildi. Özellikle ilk yarıda, son birkaç haftadır sergilediği formu sergileyemedi Fenerbahçe. İyi bir rakiple karşılaştık. Kendi sahalarında oynuyorlardı ve burada kazanmak zor gerçekten. Bu rakibe karşı kazanmak için iyi oynamalısınız, iyi formda olmalısınız ve biz bunu başaramadık, olmadı" şeklinde konuştu.

GÖKÇEK: FENERBAHÇE ŞANSLI

Osmanlıspor Kurucu Başkanı Ahmet Gökçek ise takımlarının üstün bir futbol sergilediğini belirterek, 'Direkten dönen toplar, kaçırılan goller var, ama bugün bir gerçek de var. Maçın hakemi o kadar tecrübeli olmasına rağmen, her iki tarafa da yanlış kararlar verdi. Bu da ister istemez oyun içerisinde oyuncuların motivasyonunu düşürüyor. Fenerbahçe bugün buradan bir puan aldığı için bence çok şanslı. Osmanlıspor'un da iki puanı bıraktığı için üzülmesi gerektiğini düşünüyorum. Osmanlıspor gün geçtikçe iyi futbol oynayan ve daha iyi futbol sergileyen bir takım. Umuyorum ki ilerleyen haftalarda daha iyi futbol sergileyerek, izleyicilere galibiyetleri seyrettireceklerdir" diye konuştu. (DHA)