Ali Ağaoğlu'lar karıştı!

Habertürk Tv'den yazar Ali Ağaoğlu ile iş adamı Ali Ağaoğlu birbirine karıştırıldı. Programda yazar yerine iş adamı olan Ağaoğlu'nun görüntüsü kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İşadamı Ali Ağaoğlu ile Vatan Gazetesi'nin ekonomi yazarı Ali Ağaoğlu birbirine karıştırıldı. Pazartesi sabahı Habertürk TV’deki ‘Gün Başlıyor’ programında sunucu, gazete manşetlerinden sonra köşe yazarlarından alıntılara geçti. Sunucu, Vatan yazarı Ali Ağaoğlu’nun ‘Irma kasırgası doları vurup euro’ya yarar mı?’ başlıklı yazısını okurken, ekranda yazar olarak iş adamı Ali Ağaoğlu’nun fotoğrafı kullanıldı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bunun haberciler tarafından yapılmasını ise 'komik' bulduğunu ifade ederken konuyla ilgili, "Vatan’ın ekonomi yazarı Ali Ağaoğlu’yla iş adamı Ali Ağaoğlu’nun isim benzerliğini karıştıran çok olmuştur. Bunu habercilerin yapması komik. Pazartesi sabahı Habertürk TV’deki ‘Gün Başlıyor’ programında sunucu, gazete manşetlerinden sonra köşe yazarlarından alıntılara geçti. Sunucu, Vatan yazarı Ali Ağaoğlu’nun ‘Irma kasırgası doları vurup euro’ya yarar mı?’ başlıklı yazısını okurken, ekranda yazar olarak iş adamı Ali Ağaoğlu’nun fotoğrafı vardı" dedi.